Voor aanvragen bel 076 521 40 25

Ondernemer

De uitvaartwereld verandert. Traditionele vormen maken plaats voor nieuwe. Des te belangrijker wordt de taak voor jou als uitvaartverzorger om nabestaanden goed te begrijpen en te adviseren. Daarméé maak je het verschil, de rest is randvoorwaardelijk en vertrouw je toe aan het Huis van Afscheid.

Als onafhankelijk service center bedient het Huis van Afscheid alle uitvaartondernemingen in het proces van overlijden tot uitvaart. Zo kun je vervoer van de overledene regelen of gebruik maken van een verzorgingsruimte of gekoelde ruimte. Ook beschikt het Huis over fraaie opbaarkamers die 24/7 toegankelijk zijn. Familie vang je op in de prettige ontvangstruimte beneden en boven vind je zelfs een (flex)kantoor waar je rustig kunt werken.

Vervoer

24/7 kun je bij het Huis van Afscheid terecht om een overledene op te laten halen. Ook regelen we vervoer vanuit het Huis van Afscheid naar de plek waar het laatste afscheid plaatsvindt. We zijn gevestigd aan de Tuinzigtlaan, direct naast het crematorium en begraafpark van Zuylen.

Lees verder →

Verzorging

Natuurlijk beschikt het Huis van Afscheid ook over een functionele en ergonomische verzorgingsruimte waar u de overledene, desgewenst met familie, kunt verzorgen. Besteed je de verzorging liever uit? Ons team van het Huis van Afscheid helpt je graag.

Lees verder →

Ontvangstruimte

In onze ontvangstruimte ontvang je familie en nabestaanden tijdens een eerste bezoek. Ook is het een open wachtruimte voor ander bezoek. Op de wand is een afbeelding van het onbegrijpelijk mooie noorderlicht te bewonderen. 

Lees verder →

Afscheidskamers

Naast het faciliteren van een thuisopbaring beschikt het Huis van Afscheid over drie prachtige afscheidskamers. Deze lichte en moderne kamers zijn per dag te reserveren en bieden families de gelegenheid om afscheid te nemen op een heel persoonlijke manier.

Lees verder →

Flexkantoor

Je bureau staat altijd klaar in het Huis van Afscheid. Dag en nacht kun je kosteloos gebruik maken van onze kantoortuin waar je beschikt over wifi en draadloze printermogelijkheden. Fijne koffie, frisdrank en versnaperingen zijn verkrijgbaar via handige automaten.

Lees verder →

Jeanette van der Meer

Afscheidsplanner

Meer weten over Huis van Afscheid?

Neem contact op