Voor aanvragen bel 076 521 40 25

De Rouwfiets

Professioneel rouwvervoer wil je tot in de puntjes verzorgen. Met chauffeurs die stipt op tijd, discreet en inlevend zijn. Het Huis van Afscheid biedt diverse rouw- en volgauto’s. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo verzorgen we het vervoer van de overledene naar het Huis van Afscheid, maar ook vanuit het Huis naar de gewenste afscheidslocatie.

Het Huis van Afscheid ligt direct naast het crematorium en het begraafpark van Zuylen. Die nabijheid kan uiteraard grote, logistieke voordelen in het traject bieden. Zo kunnen we de overledene vanuit het Huis van Afscheid gemakkelijk naar een van de gebouwen van Zuylen vervoeren. Dit kan zelfs volledig elektrisch gebeuren omdat het Huis van Afscheid zo veel mogelijk inzet op duurzame mogelijkheden binnen het proces.

DUURZAAM

Het Huis van Afscheid ligt op loopafstand van het crematorium en begraafpark van Zuylen. Met onze prachtige loopkoets kun je de overledene op de dag van de uitvaart zelf begeleiden naar een van de aula’s van Zuylen. Een mooi én duurzaam ritueel.

Wat als jouw dierbare altijd graag fietste, als duurzaamheid een rol speelt in jouw leven…. hoe mooi is het dan om deze op de fiets weg te brengen naar zijn of haar laatste rustplaats? Onze rouwfiets is een milieuvriendelijke manier (een fiets met aanhanger) om jouw dierbare te vervoeren. Hier vind je meer informatie.

Karina Eland

Afscheidsplanner

Meer weten over het vervoer van Huis van Afscheid?

Neem contact op