Voor aanvragen bel 076 521 40 25

Thuis opbaren is niet altijd mogelijk of gewenst. Maar je zoekt wel een fijne, huiselijke omgeving voor je dierbare. Daarom heeft het Huis van Afscheid drie verschillende, huiselijk ingerichte afscheidssuites. Nabestaanden kunnen daar 24 uur per dag terecht. De suites bieden alle ruimte om persoonlijke spullen een plekje te geven.

Wij begrijpen dat een huiselijke sfeer belangrijk is. De inrichting van de kamers maakt het mogelijk om persoonlijke zaken een mooie plek te geven. Ook lenen de afscheidskamers zich uitstekend voor het voeren van een regelgesprek. De drie kamers hebben elk hun eigen stijl en bloemennaam.

Kamer de Madelief

De olijfgroene opbaarsuite de ‘Madelief’
is ingericht met natuurlijke materialen
en straalt rust uit.

Kamer de Sering

Deze zachtblauwe ruimte
met natuurlijke elementen,
de ‘Sering’ genaamd, is de lichtste
suite van het Huis van Afscheid.

Kamer de Pioen

De ‘Pioen’ is de suite met
vele houten elementen die
een warme sfeer creëren.

Miriam Tjin Pit Joen

Afscheidsplanner

Meer weten over de verschillende ruimtes van Huis van Afscheid?

Neem contact op

Liefdevol en zorgzaam…. De samenwerking tussen Zuylen en het Huis van Afscheid maakte het mogelijk dat ik mijn vader mocht opbaren in de Madelief in het Huis van Afscheid. En ook de loopkoets waarmee ik mijn vader heb overgebracht was een belangrijke wens van mij. Fijn dat jullie met mij hebben meegedacht. Het was hartstikke mooi. Dank je wel voor al jullie zorg en de vele steun die ik gekregen heb!

Wilma Hermans