Voor aanvragen bel 076 521 40 25

Professioneel rouwvervoer wil je tot in de puntjes verzorgen. Met chauffeurs die stipt op tijd, discreet en inlevend zijn. Het Huis van Afscheid biedt diverse rouw- en volgauto’s. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo verzorgen we het vervoer van de overledene naar het Huis van Afscheid, maar ook vanuit het Huis naar de gewenste afscheidslocatie.

Het Huis van Afscheid ligt direct naast het crematorium en het begraafpark van Zuylen. Die nabijheid kan uiteraard grote, logistieke voordelen in het traject bieden. Zo kunnen we de overledene vanuit het Huis van Afscheid gemakkelijk naar een van de gebouwen van Zuylen vervoeren. Dit kan zelfs volledig elektrisch gebeuren omdat het Huis van Afscheid zo veel mogelijk inzet op duurzame mogelijkheden binnen het proces.

Rouwfiets

Ook beschikken we bij het Huis van Afscheid over een rouwfiets. De rouwfiets is een milieuvriendelijke manier (een fiets met aanhanger) om jouw dierbare te vervoeren. Meer info vind je hier.

Liefdevol en zorgzaam…. De samenwerking tussen Zuylen en het Huis van Afscheid maakte het mogelijk dat ik mijn vader mocht opbaren in de Madelief in het Huis van Afscheid. En ook de loopkoets waarmee ik mijn vader heb overgebracht was een belangrijke wens van mij. Fijn dat jullie met mij hebben meegedacht. Het was hartstikke mooi. Dank je wel voor al jullie zorg en de vele steun die ik gekregen heb!

Wilma Hermans