Voor aanvragen bel 076 521 40 25

Particulier

Het Huis van Afscheid, gevestigd aan de Tuinzigtlaan in Breda, biedt nabestaanden ondersteuning in alles wat nodig is in de periode na overlijden tot aan de uitvaart. Het Huis van Afscheid biedt hen alle hulp en faciliteiten om een overledene te verzorgen en op te baren in een van de drie huiselijke afscheidssuites.

De Rouwfiets

Vervoer

24/7 kun je bij het Huis van Afscheid terecht om een overledene op te laten halen. Ook regelen we vervoer vanuit het Huis van Afscheid naar de plek waar het laatste afscheid plaatsvindt. We zijn gevestigd aan de Tuinzigtlaan, direct naast het crematorium en begraafpark van Zuylen.

Verzorging

Natuurlijk beschikt het Huis van Afscheid ook over een functionele en ergonomische verzorgingsruimte waar u de overledene, desgewenst met familie, kunt verzorgen. Besteed je de verzorging liever uit? Ons team van het Huis van Afscheid helpt je graag.

De ontvangstruimte

Ontvangstruimte

In onze ontvangstruimte ontvang je familie en nabestaanden tijdens een eerste bezoek. Ook is het een open wachtruimte voor ander bezoek. Op de wand is een afbeelding van het onbegrijpelijk mooie noorderlicht te bewonderen. 

Afscheidskamers

Naast het faciliteren van een thuisopbaring beschikt het Huis van Afscheid over drie prachtige afscheidskamers. Deze lichte en moderne kamers zijn per dag te reserveren en bieden families de gelegenheid om afscheid te nemen op een heel persoonlijke manier.

Marleen Leppens

Afscheidsplanner

Kunnen wij je helpen bij het regelen van een uitvaart?

Heb je vragen of wil je een keer langskomen in het Huis van Afscheid? Neem contact op met een van onze afscheidsplanners.

Neem contact op Download (volgt later)