Voor aanvragen bel 076 521 40 25

Een thuisopbaring is niet altijd gewenst. Daarom beschikt het Huis van Afscheid over drie modern ingerichte afscheidskamers. Deze kamers zijn 24 uur per dag toegankelijk voor de nabestaanden, maar kunnen ook gebruikt worden voor een condoleance of afscheidsbezoek.

Wij begrijpen dat een huiselijke sfeer belangrijk is. De inrichting van de kamers maakt het mogelijk om persoonlijke zaken een mooie plek te geven. Ook lenen de afscheidskamers zich uitstekend voor het voeren van een regelgesprek. De drie kamers hebben elk hun eigen stijl en bloemennaam.

Madelief

Afscheidskamer ‘Madelief’ is de grootste afscheidskamer aan de voorzijde van het gebouw. De olijfgroene ruimte geeft een rustige sfeer. De kamer is ingericht met natuurlijke materialen. Het bijzondere wandmeubel kan omgetoverd worden tot een persoonlijke wand.

Sering

Deze zachtblauwe kamer is de lichtste kamer van het Huis van Afscheid. Een kamer die beschikt over een bijzonder kunstwerk, een persoonlijk wandmeubel en verschillende natuurlijke elementen.

Pioen

‘Pioen’ is de naam voor deze kamer met ronde vormen. De zachtgroene kleur op de wanden in combinatie met de houten elementen van het meubilair geven deze kamer een warm gevoel. In het ronde wandmeubel passen persoonlijke bezittingen van de overledene.

Meer weten over de verschillende ruimtes van Huis van Afscheid?

Neem contact op

Dank voor jullie hulp en medewerking bij het overlijden van mijn moeder. We hebben op geheel eigen wijze afscheid genomen en dat is gelukkig erg mooi geweest. Dank jullie wel namens de familie Wijn.

Marijn Wijn